ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ НА ЗНИЩЕННЯ АМБРОЗІЇ ПОЛИНОЛИСТНОЇ

ЕКОЛОГІЯ

Просимо звернути увагу на стихійне розповсюдження життєвонебезпечної карантинної рослини "Амброзія полинолиста". Ця рослина спричиняється до алергічних реакцій населення міста та Чернівецької області, завдає масових уражень з середини липня до жовтня. Просимо виділити кошти щодо знищення вищезазначенної рослини, яка завдає шкоди не лише здоров"ю мешканців області, а й негативно впливає на польові, лугові та дорожні масиви краю.
Сподіваємось, ви дослухаєтесь до прохання громади й розпочнете відповідні заходи щодо боротьби з цією шкідливою рослиною.
Найефективнішим способом боротьби з амброзією полинолистою в межах населених пунктів є виривання поодиноких рослин з корінням та проведення скошування, висапування до початку її цвітіння , з подальшим знищенням решток.

Шановний Максиме Георгійовичу!
Електронна петиція №188 «Виділення коштів на знищення Амброзій полинолистої», яка набрала 251 голос, була попередньо розглянута в департаменті житлово-комунального господарства міської ради 07.10.2019р. за участю представників департаменту житлово-комунального господарства міської ради і тресту зеленого господарства та протизсувних робіт.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено підготувати проект рішення міської ради для розгляду електронної петиції №188 на черговому сесійному засіданні ради. Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.