+ ще 193 громади!

Встановлення підземних смітників на просп. Незалежності, 108-116

ЕКОЛОГІЯ

Встановлення підземних контейнерів для збору сміття є необхідністю для такого густонаселенного мікрорайону міста як новий проспект, де проживають тисячі мешканців.
Підземні смітники - це більш безпечний, гігієнічний та естетичний спосіб збирання відходів, який сприяє сортуванню і роздільному збору.

Орієнтовне місце встановлення: просп. Незалежності, 112-114.
Підземними смітниками зможуть користуватися мешканці будинків 108, 110, 110-А, 112, 114, 114-А, 116-116-Е на проспекті Незалежності.

Шановний Андрію Робертовичу!

Електронна петиція №187 з приводу встановлення підземних смітників на проспекті Незалежності, 108-116, що набрала 250 голосів, 07.10.2019 року була попередньо розглянута спільно першим заступником директора, начальником управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради, заступником начальника виробничо-технічного відділу комунального обслуговування та благоустрою управління комунального господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради за Вашою участю.
Було обговорено існуючий стан контейнерного майданчика та технічні питання облаштування підземного контейнерного майданчика на проспекті Незалежності, 112-114.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради №312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департаментом житлово-комунального господарства міської ради буде підготовлений проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні міської ради. Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

18.12.2019
Шановний Андрію Робертовичу!
Повідомляємо Вас, що електронну петицію № 187 з пропозицією встановлення підземних смітників на проспекті Незалежності, 108-116 в місті Чернівцях, підтримано на сесії міської ради, яка відбулась 28.11.2019 року.
Прийняте рішення сесії міської ради оприлюднене на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради.
На сьогодні, укладений договір між департаментом житлово-комунального господарства міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю «Лобі-Груп» на виконання робіт з капітального ремонту майданчиків для збору ТПВ з влаштуванням підземних контейнерів на проспекті Незалежності, 108-116 в М.Чернівцях (відновлення елементів благоустрою). Термін виконання зазначених робіт до 30 червня 2020 року.

Скакопія рішення сесії у додатку.