Підтримування та проведення уроків Християньської етики в школах

ОСВІТА

Історія і практика інших країн, а також окремих недержавних освітніх закладів нашої країни, що наявність уроків християнської етики позитивно впливає на розвиток світобачення та соціальну поведінку учнів. Уроки християнської етики будуть вчити дітей і підлітків не чинити поганих діл: не красти, не кривдити інших, не псувати своє тіло шкідливими звичками, поважати старших, не вчиняти самогубств, створювати законні та впорядковані зв'язки між собою, що виключить аборти тощо. Народ бачить проблеми, еле не бачить повного рішення проблеми, в той час коли повне вирішення біди вже існує , воно записано в Біблії. Добре згадати і поновити приклад Київської Русі, де школи були на церковній основі, тим більше наша країна і досі називається християнською. Якщо навчити дітей шанувати Бога та Його Слово, ми, як суспільство, зможем подолати багато існуючих проблем.
Наданий момент не всі школи Ченрівців та Буковини викладають християньську етику, дехто навіть не знають що такий предмет існує.
наприклад в тій школі в якій я учусь такого предмета не існує, а жаль .

"Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї" (Біблія, Кн. Приповістей Соломонових 22:6)
Страх Господній початок премудрости, нерозумні погорджують мудрістю та напучуванням. (Біблія, Кн.Приповістей Соломонових, 1:7 )

Дата створення:

Станом на 12 листопада петицію підписали 27 осіб з 250 необхідних.