Навести порядок и произвести инспекцию застройки берегов бассейна рек: СИРЕТА, ПРУТА и ДНЕСТРА.

ЕКОЛОГІЯ

Причина:
-незаконная застройка берегов рек,
-нет возможности беспроблемного доступа к реке,
-не соблюдаются нормы и границы застроики.

Шановний Леоніде Володимировичу!

Електронну петицію №568 стосовно наведення порядку та проведення інспекції забудови берегів басейну річок Серет, Прут і Дністер було розглянуто працівниками департаментів житлово-комунального господарства і містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, Дністровсько-Прутського басейнового управління в Чернівецькій області у Вашій присутності за участю голови громадської організації «Громада рибалок Буковини» Тімошкова І.В., члена громадської організації Лепіхова Р.В.
Під час зустрічі було встановлено, що питання стосується, власне, забудови берегів р.Дністер, зокрема в межах с.Макарівка. Інформуємо, що Чернівецька міська рада, її виконавчий комітет не мають повноважень надавати дозволи та контролювати забудови в Чернівецькій області, в тому числі в прибережних смугах річок.
Враховуючи, що зазначена електронна петиція набрала суттєву підтримку громадян, міський голова Олексій Каспрук звернувся до голови Чернівецької державної обласної адміністрації Олександра Фищука з проханням взяти її до розгляду компетентними у цих питаннях органами та перевірити забудову прибережних смуг р.Дністер та р.Серет.