За створення Олімпійського центру на вул. Сковороди, 1

ІНШІ

Чернівецьке обласне відділення Національного Олімпійського комітету України просить підтримати ініціативу щодо створення Олімпійського центру по вул. Сковороди, 1.
Офіційно у Чернівцях нібито є «Олімпійський дім», про який свого часу було оголошено на всю країну. Насправді ж олімпійське відділення розміщене у 2 кімнатах на вул. Головній, 169, які розташований у цьому ж приміщенні Дитячий притулок просить звільнити для своїх потреб.
І ось тепер вивільнилось приміщення по вул. Сковороди, 1, де відділення НОК України пропонує створити Олімпійський центр, із розміщенням Олімпійського музею, офісу відділення та інших спортивних організацій, а у наявному там напівпідвальному приміщенні – облаштувати місце для оздоровчих занять мешканців мікрорайону.
Таким чином, і «Олімпійський дім» буде (як у Києві та інших містах), і оздоровчий центр у центрі міста, і 2 кімнати на вул. Головній, 169 можна буде звільнити для потреб Дитячого притулку.

Шановний Георгію Георгійовичу!

Електронну петицію № 648 щодо створення Олімпійського центру на вул. Сковороди, 1 розглянуто 01 березня 2017 року на пленарному засіданні 22 сесії VII скликання Чернівецької міської ради, прийняте відповідне рішення (01.03.2017 №620).