+ ще 143 громади!

провести інвестиційний конкурс

Провести інвестиційний конкурс щодо проведення робіт по усушення території та облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 по вул. Бориспільській в м.Чернівці.

Шановний Олександре Григоровичу!

Електронна петиція №396 щодо проведення інвестиційного конкурсу на роботи з облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 по вул. Бориспільській в м. Чернівцях, розглянута департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради 24.01.2018 року в присутності Вашого представника гр. Лупуляка Р.І. (проживаючого на вул. Руській, 253/165).
Інформуємо, що згідно з Генеральним планом міста Чернівців, територія поряд з будинковолодінням №14 на вул. Бориспільській відноситься до озеленених територій. Ділянка характеризується значним перепадом рельєфу та складними геологічними умовами, знаходиться в нижній частині зсувного терасового схилу із чітко вираженими формами рельєфу давньозсувного походження - мікротераси, вали вичавлення, безтічні пониження. В верхній частині терасового схилу розташований житловий масив.
За даними обстеження Чернівецького міського комунального виробничого тресту зеленого господарства та протизсувних робіт та архівних матеріалів визначено, що гідрогеологічні умови несприятливі, ґрунтові води знаходяться на глибинах 1,6 - 2,2м, причому в періоди сезонного коливання рівень ґрунтових вод може підвищуватись майже до денної поверхні. Також в нижній частині терасового схилу вклинювання ґрунтових вод проявляється у вигляді джерел та мочарин, в окремих місцях має місце заболочування.
Зважаючи на вище зазначене, у верхній території житлового масиву потрібно виконати заходи з осушення схилу, пониження рівня ґрунтових вод, попередження замочування даної ділянки, оскільки це може спровокувати активізацію зсувного процесу.
За результатами спільного обговорення вирішено, що проведення інвестиційного конкурсу до виконання заходів з осушення схилу є недоцільним, оскільки зазначена територія наразі не є інвестиційно привабливою.
Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради рекомендовано вивчити питання щодо створення парку на території, зазначеній в електронній петиції. Про прийняте з цього приводу рішення Вас буде поінформовано додатково.

28.02.2018 р.
Шановний Олександре Григоровичу!
В додаток до листа від 26.01.2018р. інформуємо, що на виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради №312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію №396 щодо проведення інвестиційного конкурсу на роботи з облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 на вул.Бориспільській буде винесено на розгляд міської ради, пленарне засідання якої згідно з регламентом відбудеться в березні місяці поточного року. Проект рішення з розгляду петиції буде оприлюднено на сайті міської ради у відповідності до вимог закону « Про доступ до публічної інформації».
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

27.04.2018
Шановний Олександре Григоровичу!
В додаток до листа від 28.02.2018р. інформуємо, що проект рішення «Про розгляд електронної петицію №396 Шахова О.Г. щодо проведення інвестиційного конкурсу на роботи з облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 на вул.Бориспільській» на засіданні сесії міської ради 29.03.2018 року, не проголосований в цілому.
З огляду на наведене, проект рішення з зазначеного вище питання повторно підготовлено на розгляд міської ради, пленарне засідання якої згідно з регламентом відбудеться 31.05.2018 року.
Про дату дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.

07.06.2018
Шановний Олександре Григоровичу!
Інформуємо, що проект рішення «Про розгляд електронної петицію №396 Шахова О.Г. щодо проведення інвестиційного конкурсу на роботи з облаштування зони відпочинку на земельній ділянці, яка розташована біля будинковолодіння №14 на вул.Бориспільській» на засіданні сесії міської ради 29.03.2018 року не проголосований в цілому.

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.