+ ще 143 громади!

Капітальний ремонт проїзної частини доріг по вул. Головній, Небесної Сотні, Героїв Майдану, Комарова, Руська та проспекту Незалежності

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Капітальний ремонт проїзної частини доріг по вул. Головній, Небесної Сотні, Героїв Майдану, Комарова, Руська та Проспекту Незалежності

Шановний Миколо Васильовичу!

На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 віл 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» електронну петицію № 07 щодо капітального ремонту* проїзних частин доріг по вул. Головній. Небесної Сотні. Героїв Майдану. В.Комарова, Руській та проспекту Незалежності буде винесено на розгляд міської ради, засідання якої планується на 29.03.2018 р. Про більш точний час розгляду електронної петиції Вас буде проінформовано додатково.
Інформуємо, що у затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто» передбачено роботи з капітального ремонту вул. Головної (від вул. Ю.Гагаріна до вул. В.Чкалова) (бруківка), вул. Руської (від вул. П.Сагайдачного до вул. Січових Стрільців, вул. Героїв Майдану (від вул. О.Щербанюка до проси. Незалежності) та проспекту Незалежності (від вул. Героїв Майдану до вул. Головної). Капітальний ремонт проїзних частин на вул. В.Комарова та Небесної Сотні у зазначеній програмі не передбачено. Поточний дрібний ремонт асфальтобетонного покриття проїзних частин вулиць, якими рухається громадський транспорт, проводиться щороку. Капітальний ремонт ділянок дорожнього покриття на вул. Руській та Головній заплановано виконувати із заміною інженерних мереж.
З огляду на фінансовий ресурс міського бюджету департамент житлово-комунального господарства пропонує міській раді у 2018 році виділити кошти на капітальний ремонт доріг на вул. Гагарі на (від залізничного вокзалу до мосту через р.Прут). вул. Руській (від вул. Сагайдачного до вул. Січових Стрільців). проспекту Незалежності, вул. Героїв Майдану ( від Сторожинецької до проспекту Незалежності ), Головній (від Щербанюка до проспекту). Герцена (від вул. Кармелюка до вул. Кочубея). ПереяслІвської. Глухівської.Вашківської, Запорізької, Корсунської, Демократичної. Огінського. Питання виділення коштів на капітатьний ремонт доріг та міжбудинкових проїздів міська рада розглядатиме на сесійному засіданні у березні цього року.

06.04.2018
Шановний Миколо Васильовичу!
Додатково повідомляємо, що електронну петицію № 07 щодо капітального ремонту проїзної частини доріг по вул. Головній, Небесної Сотні, Героїв Майдану, Комарова Володимира, Руській та просп. Незалежності планується розглянути на черговій сесії міської ради.
Про дату та час розгляду Вас буде повідомлено додатково.

10.05.2018
Шановний Миколо Васильовичу!
Додатково повідомляємо, що на сесії Чернівецької міської ради 26.04.2018р. Вашу електронну петицію № 07 щодо капітального ремонту проїзної частини доріг по вулицях Головній, Небесної Сотні, Героїв Майдану, Комарова Володимира, Руській та просп. Незалежності підтримано.
Копыя рышення у додатку.