Зробити день проведення фестивалю Маланки – вихідним.

В зв’язку з тим, що фестиваль Маланки проводиться в робочий день, усі працюючі мешканці міста та школярі, не в змозі бути присутніми на ньому. Крім цього в день проведення фестивалю, в місто приїжджає велика кількість гостей, туристів та самих учасників цього дійства, що приводить до перевантаження громадського транспорту, заторів на дорогах, крім цього організаторами додатково перекривається рух, все це ускладнює переміщення по місту.
Тому пропоную зробити день проведення фестивалю Маланки в місті Чернівці - вихідним.

Шановний Олегу Віталійовичу!

Електронну петицію № 11 від 16.01.2018 р. з пропозицією зробити день проведення фестивалю Маланок у Чернівцях вихідним попередньо розглянуто заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександром Паскарем за участю фахівців відділу туризму, юридичного управління, управління культури без Вашої участі у зв'язку з тим, що від Вас надійшло повідомлення про неможливість бути присутнім.
Вирішено підготувати відповідний проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні ради, в якому рекомендувати міській раді петицію взяти до відома.
Одночасно інформуємо, що святкові і неробочі дні, а також вихідні дні визначені Кодексом законів про працю України.
З метою створення сприятливих умов для мешканців міста, мати змогу бути присутніми на фестивалі Маланок у Чернівцях, Чернівецька міська рада день проведення заходу 15 січня буде рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій видати наказ (розпорядження) про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві, в установі або організації, погоджений з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником).
Про дату та час розгляду електронної петиції Вас буде проінформовано додатково.

24.04.2018 р.
Шановний Олегу Віталійовичу!
На електронну петицію № 11 від 16.01.2018 року щодо пропозицією зробити день проведення фестивалю Маланок у Чернівцях вихідним відділом туризму було підготовлено проект рішення та винесено на розгляд сесії міської ради 16.04.2018 року.
У результаті голосування проект рішення не був підтриманий, петиція не задоволена.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.