"Про покращення пішохідної доступності по вул.Рівненській"

По вулиці Рівненській на відрізку протяжністю 500 метрів від вул. Сторожинецької до новобудови на вул.Рівненській "Перспектива" відсутній тротуар (пішохідна доріжка). Люди, які там мешкають, а також ті які добираються до роботи, на навчання до корпусу ЧНУ чи до пологового будинку позбавлені безпечного пересування по цій вулиці. По ній рухається велика кількість автомобілів, в тому числі вантажівок, у зв'язку із здійсненням забудови. Фактично людям доводиться пересуватися по проїзній частині поміж автомобілів, що є небезпечним.
Враховуючи вищезазначене, з метою забезпечення безпечності мешканців міста та запобігання нещасних випадків є потреба влаштування тротуару для пішоходів на вказаному відрізку.

Шановний Юрію Вікторовичу!

Електронна петиція №35 з пропозицією покращання пішохідної доступності вул. Рівненської шляхом першочергового влаштування тротуару (пішохідної доріжки) на ділянці від вул. Сторожинецької до новобудов розглянута працівниками департаменту житлово-комунального міської ради за Вашою участю.
Інформуємо, що у травні 2017 року Чернівецька міська рада вже розглядала і підтримала електронну петицію №103 гр. Гриценка О.О. щодо ремонту вул. Рівненської в м. Чернівцях ( рішення №717 від 29.05.2017 року).
У Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017–2020 роки «Комфортне місто» передбачено роботи з капітального ремонту дороги на вул. Рівненській від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької з організацією дорожнього руху та зовнішнього освітлення. Для виконання цих робіт замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації, яка має бути готова у квітні цього року.
Розпочати окремо роботи з влаштування тротуару без дорожнього покриття (проектом передбачено влаштування дорожнього корита глибиною до 2 м.) немає доцільності, оскільки такі роботи призведуть до повторного відновлення тротуарного покриття та подвійних витрат.
Таким чином, облаштування тротуару (пішохідної доріжки) на ділянці від вул. Сторожинецької до новобудов буде виконано під час проведення капітального ремонту дороги на вул. Рівненській від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької.
Департамент житлово-комунального господарства готує пропозиції щодо фінансування капітального ремонту зазначеної дороги за рахунок субвенції з державного бюджету.

16/04/2018
Шановний Юрію Вікторовичу!
Додатково повідомляємо, що капітальний ремонт дороги на вул.Рівненській від пологового будинку № 2 до вул.Сторожинецької включено в Програму будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто».
.
12.06.2018

Шановний Юрію Вікторовичу!
Додатково повідомляємо, що капітальний ремонт дороги на вул. Рівненській від пологового будинку №2 до вул. Сторожинецької (проектування) включено до переліку об'єктів житлово-комунального господарства по департаменту житлово-комунального господарства за рахунок спеціального фонду міського бюджету - бюджету розвитку на 2018 рік.
В проектно-кошторисну документацію внесено зміни по перенесенню електричних опор та силового електрокабелю, які виникли при проектуванні перехрестя з вул.Сторожинецькою. Розроблення проектно-кошторисної документації буде завершено до 20.06.2018 року.
При наявному позитивному висновку державної технічної експертизи та виділенні необхідних коштів розпочнеться процедура тендерних закупівель.
Про початок та виконавця робіт Вам буде повідомлено додатково.

06.07.2018
Шановний Юрію Вікторовичу!
Додатково повідомляємо, що на сьогодні проектно-кошторисна документація на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Рівненської (від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької) проходить державну технічну експертизу.

20.09.2018 р.
Шановний Юрію Вікторовичу!
Додатково повідомляємо, що проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Рівненської (від пологового будинку № 2 до вул. Сторожинецької) виготовлена. Можливість виконання робіт буде розглядатися при наявності-фінансування на ці цілі.

21.12.2018
Шановний Юрію Вікторовичу!
Додатково повідомляємо, що можливість виконання робіт з капітального ремонту вулиці Рівненської (від поотового будинку № 2 до вул. Сторожинецької) розглядатиметься в наступному (2019) році в разі наявності фінансування міського бюджету на ці цілі.

Петицію підписали 262 особи з 250 необхідних.