На підтримку літнього торгового майданчика поблизу Драматичного театру (вул.Гете - вул.Шиллера)

Не скасовувати дозвіл для розміщення літнього торгового майданчика поблизу Драматичного театру (вул. Гете – вул. Шіллера).

Дозвіл надано рішеннями сесій:

Пункт 2.2 рішення міської ради VI скликання від 03.08.2015 №1684
Пункт 1.7 рішення міської ради VI скликання від 30.04.2015 №1604

Ваша електронна петиція від 03.06.2016 року з приводу підтримки літнього торгового майданчика на перехресті вул. Гетте І вул. Шіллера розглянута комісійно за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, заступника директора. начальника управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, головного архітектора міста, головного спеціаліста та начальника відділу планування забудови території та підготовки рішень департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин та заявника.

Електронна петиція розглянута на сесії Чернівецької міської ради та прийнято відповідне рішення № 394 від 02.09.2016р. ознайомитись з яким Ви можете на офіційному сайті Чернівецької міської ради.

РІШЕННЯ
Про розгляд електронних петицій №394 та №405 щодо
розміщення літнього торгового майданчика на розі вулиць
Гете Йогана Вольфганга фон - Шіллера Фрідріха

На веб-потралі Чернівецької міської ради зареєстровано електронні петиції №394 мешканця Чернівців Сорочана Григорія Васильовича з ініціативою скасувати дозвіл на розміщення літнього торгового майданчика на розі вулиць Гете Йогана Вольфганга фон - Шіллера Фрідріха та петицію №405 мешканки м. Чернівців Найдиш Ірини Леонідівни з ініціативою на підтримку розміщення літнього торгового майданчика розташованого на розі вулиць Гете йогана Вольфганга фон - Шіллера Фрідріха.
Зазначені петиції розглядались 29.06.2016р. у присутності представників авторів петицій за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Середюка В.Б., заступника директора, начальника управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, головного архітектора міста Хілько Н.О., начальника відділу з питань планування забудови території та підготовн рішень управління містобудування та архітектури департаменту Містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради Шведика О.І., головного спеціаліста архітектурно-планувального відділу управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради Домітрюка Д.В., головного спеціаліста відділу планування забудови території та підготовки рішень управління містобудування та архітектури департамент)' містобудівного комплексу Т» земельних відносин міської ради Патрабой Н.О.
За результатами розгляду петиції підтримано ініціативу Найдиш Ірини Леонідівни щодо подальшого функціювання літнього торгового майданчика на розі вулиць Гете Йогана Вольфганга фон - Шіллера Фрідріха.
Враховуючи зазначене вище, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян». Чернівецька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відмовити у задоволенні петиції щодо скасування дозволу на розміщення літнього торгового майданчика на розі вулиць Гете Йогана Вольфганга фон - Шіллера Фрідріха.
2. Задовольнити петицію щодо розміщення літнього торгового майданчика розташованого на розі вулиць Гете Йогана Вольфганга фон -Шіллера Фрідріха.
2.1. Залишити без змін пункт 4 рішення міської ради VI скликання від 04,06,2015р. №1631 «Про розгляд звернень щодо надання дозволу на тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літніх торгових майданчиків, пересувних тимчасових споруд, визнання такими, що втратили чинність та внесення змін до окремих пунктів рішень міської ради».