Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Прозрачное финансирование и отчет школ г.Черноморское 99 44
Створення автоматизованої системи справляння плати за в'їзд до міста іногородніх автомобілів. 37 72
Підготувати проект рішення щодо створення комплексного проекту «SMART CITY» або «РОЗУМНА АДМІНІСТРАЦІЯ» 7 68
1) 3 54
Создание единого сайта коммунальных услуг 1 88
Тема звернення Підписали Залишилось
Создание единого сайта коммунальных услуг 1 88
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ХМЕЛЬНЮК ВАЛЕРІЙ ЯКОВИЧ

25.03.2019 року виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеської області отримав Вашу електронну петицію, яка в ході роботи була уважно розглянута.
У своїй діяльності виконавчі органи Чорноморської міської ради Одеської області неухильно дотримуються принципів забезпечення прозорості та відкритості роботи, вільного отримання і оприлюднення інформації, що знаходиться у їх володінні та становить суспільний інтерес. Місто Чорноморськ – єдина громада в Одеській області, яка створила власний повноцінний сервіс відкритих даних. У 2019 році виконавчий комітет Чорноморської міської ради було зареєстровано на Єдиному державному порталі відкритих даних у якості розпорядника інформації, наразі проводяться роботи щодо автоматизації процесу публікації відкритих даних виконавчими органами Чорноморської міської ради Одеської області.
Постійно розглядається досвід інших органів місцевого самоврядування, розробляються пропозиції щодо удосконалення механізмів прозорості й відкритості у реалізації публічної політики та впроваджуються інструменти електронної демократії. Так, забезпечено функціонування системи електронних звернень, електронних петицій, бюджету участі міста Чорноморська, у 2019 році планується встановлення електронної системи поіменного голосування для пленарних засідань Чорноморської міської ради та впровадження системи електронного документообігу у виконавчих органах ради.
Питання порушені у даній петиції є доцільними та актуальними для Чорноморської міської ради Одеської області. Відповідальні працівники виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області розпочинають впровадження онлайн трансляцій пленарних засідань та засідань постійних комісій за допомогою веб-сайту https://www.youtube.com з мінімальними фінансовими витратами.
До кінця 2019 року на розгляд Чорноморської міської ради Одеської області будуть внесені пропозиції щодо виділення коштів на впровадження системи онлайн-трансляцій за допомогою високоякісного обладнання і засобів зв’язку: системи відеокамер з варіофокальним об'єктивом (із трансфокатором), підключеної до комп'ютерної станції з програмним забезпеченням для запису відео та потокового мовлення. За наявності фінансування така система буде встановлена в 2020 році.
Найближчим часом планується трансляція пленарних засідань та постійних депутатських комісій Чорноморської міської ради Одеської області з використанням web-камер за спрощеною схемою для тестування технології.

З повагою,

Міський голова В.Я. Хмельнюк