ГО "Рапіра" ініціює формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради.

ІНШІ

Ось вже понад 4 роки не працює Громадська рада при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради, склад якої було сформовано рішенням виконавчого комітету Іллічівської міської ради №44 від 26.02.2015 року, що було визнано протиправним рішенням Іллічівського міського суду від 15.12.2016 року у справі № 501/3247/15-а. Однак ця громадська рада на чолі із беззмінним головою Майорським В.В., із першого складу, який був обраний у 2011 року, не проявила себе жодним чином, оскільки жодного разу не збиралася.
Наразі на сайті Чорноморської міської ради міститься Положення про громадську раду, але зазначене положення не виконується виконавчим комітетом Чорноморської міської ради, зокрема і в частині порядку формування нового складу громадської ради. Також до теперішнього часу відсутня публікація на сайті Чорноморської міської ради будь-яких проектів актів з цього питання, що свідчить про відсутність необхідних дій, які спрямовані на розробку та затвердження нового положення громадської ради при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради, якщо в цьому і є потреба.
Слід також зазначити, що з листопада 2017 року на баланс Чорноморської міської ради передано досить великий об'єкт, який міг би вмістити всіх охочих брати участь в установчих зборах, - це будівля СК “ЮНІСТЬ”
У зв'язку з чим повторно просимо негайно вжити заходів із формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 серпня петицію підписали 181 особа з 175 необхідних.