Постройка ледового катка или реставрация зимнего катка возле ДК Химик

В нашем городе давно пора построить ледовый каток. Сколько времени уже ходит слухов о том, что где-то в городе откроют каток, но так ничего и не происходит. С появлением катка появится возможность открыть спортивные секции по хоккею или фигурному катанию для наших деток, может когда-нибудь и мы будем гордиться нашими чемпионами, с нашего родного города. А сколько пользы и радостных эмоций, атмосферу невероятного зимнего настроения и заряд бодрости каток принесет для любителей массовых катаний . В городе имеются огромные захламленные пустыри, особенно в левобережной части, которые могли бы послужить с пользой для жителей. Когда-то был зимний каток возле ДК Химиков, его можно было бы реконструировать. Многие едут в Днепр, чтобы покататься самим и с детьми, хотелось бы , чтоб у нас был свой каток. Очень.

Ваша електронна петиція з питання будівництва льодового катка чи реставрації зимового катка біля ДК “Хімік”, розглянута особисто Кам’янським міським головою і опрацьована департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Інформуємо, що у 2013 році на виконання державної цільової соціальної програми “Хокей України” було заплановано виконання проектно-вишукувальних робіт та будівництва спортивної споруди зі штучним льодом на 1500 місць в районі стадіону “Буревісник”. Але в зв’язку з напруженою, складною ситуацією в країні та відсутністю фінансування, нажаль,
не здійснено.
Каток біля ДК “Хімік”, є приватною власністю, тому будівництво льодового катка за рахунок міського бюджету неможливе.

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.