+ ще 183 громади!

Снабжение воды

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Я как житель г.Каменского вовремя плативший за коммунальные услуги по воде и др.Хочу что бы городские власти решили проблему беспредела между ДТэк обл энерго и Горводоконалом.Почему мы должи страдать и сидеть то без света то без воды!При всем этом ни кто не предупредил об отключении водоснабжения!! Пожалуйста решите эту проблему.

Вашу електронну петицію щодо вирішення ситуації стосовно відключення послуги водопостачання без попередження, було розглянуто особисто та опрацьовано в межах наданих повноважень департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що КВП КМР «Міськводоканал» цілодобово надаються послуги відповідно до встановлених норм та правил, а саме: Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» №2918- III від 10.01.2002, Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №1875- IV
від 24.06.2004, Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України №190 від 27.06.2008.
Водопостачання міста Кам'янське здійснюється від КП ДОР «Аульський водовід». Від водоводів, що йдуть на м. Дніпро, вода подається до верхньої частини міста, частково самопливом надходить до нижньої частини міста та за допомогою насосної станції підкачки вода подається до районів міста Черемушки, пр. Ювілейний, сел. Романково. В лівобережну частину міста вода подається самопливом, безпосередньо з резервуарів чистої води КП ДОР «Аульський водовід».
Залежить водопостачання міста Кам'янське від об'єму споживання питної води м. Дніпро, а також пряма залежність від економії витрат електроенергії КП ДОР «Аульський водовід», призводить до дестабілізації сталого забезпечення питною водою мешканців нашого міста.
КВП КМР «Міськводоканал» та КП ДОР «Аульський водовід» постійно ведеться робота щодо можливостей вирішення зазначеного питання.