Очистка дренажного (левобережного) канала

ЕКОЛОГІЯ

Просим городскую власть почистить дренажный (левобережный) канал. Канал находится в критичном состоянии. В нем накопилось уйма мусора, поросли водоросли, камыши и тд. Вода полностью стоит, течения нет. По весне из-за отсутствия течения подтапливает дома и огороды дачников, стоит неприятный запах.

Вашу електронну петицію щодо очищення лівобережного дренажного каналу розглянуто особисто Кам’янським міським головою та в межах наданих повноважень опрацьовано управлінням екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради.
Інформуємо, що в рамках Екологічної програми міста Дніпродзержинськ на 2016-2020 роки, управлінням заплановано реалізацію природоохоронного заходу «Проведення заходів щодо поліпшення стану лівобережного каналу» (у тому числі коригування ПКД, проведення експертизи проекту, здійснення авторського та технічного нагляду), відповідно до затверджених бюджетних асигнувань на 2017 рік.