не дайте закрыть бассейн "МиКомп"

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Краевский Дмитрий Александрович
Чемпион мира по плаванию, неоднократный чемпион и рекордсмен Украины по плаванию, мастер спорта международного класса, президент федерации плавания г.Каменское

Тренерский состав СК «Плавательный бассейн «МиКомп»

Федерация плавания г.Каменское

Инициативная группа родителей воспитанников СК «Плавательного бассейна «МиКомп»

ПЕТИЦИЯ

Мы возмущены петицией некоего гр. Медведева С.В. (личность которого не установлена) и реакцией на нее отдельных представителей городской власти. Невзирая на результаты проверки СК «Плавательный бассейн «МиКомп» органами Государственной службы Украины по вопросам безопасности пищевых продуктов и защиты населения (СЭС), оформленные актом №10-53-17.11.2016 от 17 ноября 2016г., полностью опровергающего всю ложь, изложенную в петиции вышеупомянутым гр. Медведевым С.В., они продолжают работу по дискредитации плавательного бассейна «МиКомп» с целью его последующего закрытия вместо решения действительно острых проблем города.

Просим небезразличных граждан подписать данную петицию для привлечения внимания руководства города и депутатов городского совета к данному вопросу и не допустить закрытия одного из немногий действующих бассейнов Украины во имя удовлетворения нездоровых амбиций отдельный личностей.

Ваша електронна петиція, щодо недопущення закриття басейну «МіКомп» та об’єктивного проведення перевірки фактів, викладених у електронній петиції гр. Медведєва з питання неякісного обслуговування та антисанітарних умов в басейні, розглянуто особисто та опрацьовано департаментом муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради (далі – департамент).
Повідомляємо, що з метою перевірки фактів, викладених у зазначених петиціях, комісією у складі спеціалістів департаменту, Управління екології та природних ресурсів міської ради та Управління Держпродспоживслужби в
м. Дніпродзержинську 19.12.2016 було здійснено вихід за адресою розташування плавального басейну для проведення комісійного обстеження приміщень басейну, відповідно до наказу “Про організацію проведення комісійного обстеження” від 19.12.2016 №4 “зах”. Але комісію до проведення обстеження адміністрацією басейну не було допущено.
За інформацією Управління Держпродспоживслужби в
м. Дніпродзержинську, згідно отриманої згоди державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
від 03.11.2016 №602-121-5/18526, за дорученням головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області від 11.11.2016 №7.1/5288 проведено позапланову перевірку плавального басейну ТОВ ЗТФ «МіКомп» (акт перевірки від 17.11.2016 №10-53-17.11.2016).
Факти, викладені у зверненні підтвердилися частково, а саме:
- звисання фарби лоскутами на стінах та стелі (порушення п.59 СанПіН №1567-76 від 30.12.1976 «Санитарные правила устройства и содержания мест занятий по физической культуре и спорту»);
- у чоловічій душовій відсутні розсікувачі на 10 душах, 2 душа не працюють;
- ножна ванна для дезінфекції ніг брудна, частково відсутнє гігієнічне покриття (порушення п.58 СанПіН № 1567-76 від 30.12.1976 «Санитарные правила устройства и содержания мест занятий по физической культуре и спорту»);
- на дні басейну купи бруду та сміття, особливо під скляним піддоном на початку 8-ї доріжки;
За виявлені порушення на керуючого басейном ТОВ ЗТФ «МіКомп» Борисенка Валерія Валентиновича складено протокол про порушення санітарних норм та винесено постанову про накладення штрафу від 21.11.2016 №3 на суму 425,0 гривень. Станом на 27.12.2016 сума штрафу сплачена
у повному обсязі.
Управлінням Держпродспоживслужби в м. Дніпродзержинську Генеральному директору ТОВ ЗТФ «МіКомп» Коптєву О.В. направлено розпорядження від 21.11.2016 №10-7/556 про усунення порушень.
Крім того, за інформацією Кам’янського міського управління ДСНС України у Дніпропетровській області в період з 08 по 24 листопада 2016 року було проведено планову перевірку плавального басейну ТОВ ЗТФ «МіКомп» з питань дотримання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. За результатами перевірки керівництву об’єкту направлено акт та припис про усунення виявлених в ході планової перевірки порушень. До адміністративної відповідальності було притягнуто безпосереднього керівника плавального басейну ТОВ ЗТФ «МіКомп».
Скарг до Кам’янського міського управління ДСНС України у Дніпропетровській області на плавальний басейн ТОВ ЗТФ «МіКомп» не надходило.