+ ще 161 громадa!

Нет крупным собакам без намордников

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

В законах Украины сказано что собака должна быть в наморднике и поводке в общественном месте. А у нас собак крупных бойцовских пород выгуливают просто так без ничего !!! А полиции зрение отказало напрочь проезжая мимо и не видя этого. Нам простым жителям гуляя с детьми страшно ссориться с каждым безответственным хозяином крупной собаки что его питомец должен быть в наморднике. Каждый деть полиция закрывает глаза на это нарушение закона среди белого дня десятками людей. Штрафуйте и работников полиции за их безответствие !!! Только когда будут человеческие жертвы на это обратят внимание в единичном случае .

На Ваше електронне звернення щодо вжиття заходів стосовно заборони вигулу крупних собак без намордників повідомляємо, що до Кам’янського відділу поліції Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області було направлено листа щодо розгляду Вашого звернення, надання інформації про проведену роботу за порушеними у зверненні питаннями та кількість протоколів які складено за ст.154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів» за період 2016 року та І кварталу 2017 року.
За даними Кам’янського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за період 2016 року та І кварталу 2017 року працівниками поліції було виявлено 17 фактів порушення правил тримання собак та котів. Усі матеріали у триденний строк було направлено для розгляду та прийняття рішення до адміністративних комісій міста. За результатами розгляду адміністративних протоколів відносно двох порушників винесено рішення про накладання адміністративного стягнення у вигляді штрафу, відносно одного правопорушника попередження.
Дільничні офіцери поліції Кам’янського відділу поліції систематично проводять зустрічі з вулично – квартальними комітетами для проведення профілактичних бесід з мешканцями міста про недопущення вигулів собак в громадських місцях без намордників та поводків. Під час патрулювання на території міста працівниками поліції посилено увагу на виявлення фактів порушення правил тримання собак та котів, для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.