Виведення зі складу тарифів утримання ліфтів, та створення комунального підприємства з їх утримання та обслуговування

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Вимагаємо виключити зі складу тарифів з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій наступні складові:
- енергопостачання ліфтів;
-технічне обслуговування ліфтів;
які складають 41,01% грн/кв.м від загального тарифу оплати комірного. Встановлення даного тарифу є несправедливим т.я. залежить від загальної площі (кв.м) квартири, а не від кількості зареєстрованих мешканців. В цій ситуації мешканці, що проживають одноосібно чи вдвох в квартирах з більшою площею сплачують послуги ліфту за інших мешканців, які проживають по 3-5 чоловік у одній квартирі, також багато людей шо користуються ліфтом разів 5 в місяць в той самий час інші по 5 разів на день. Де взагалі логіка, що це за колгосп, коли хтось оплачує комфортне проживання іншим?
Майже скрізь в інщих містах створені підприємства з утримання ліфтів, тарифи за користування ліфтом формуються окремо від плати за комірне, для користування ліфтом мешканці купують картки для проїду і це правильно та справедливо.
Створіть відповідне підприємство не обкрадайте людей.

Дата створення:

Станом на 23 червня петицію підписали 66 осіб з 250 необхідних.