+ ще 143 громади!

Відновити роботу маршрутного таксі №15 Лівий берег - Романково

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Відновити роботу маршрутного таксі за маршрутом №15. "Лівий берег - Романково". На мою думку нерентабельність ранішніх спроб запустити даний маршрут пов'язаний з непродуманою схемою його руху. Пропоную змінити схему маршруту: А саме - в селищі Романково приєднати його до руху маршруту №24 на відрізку шляху від СШ№28 до вулиці Залізняка, далі рух по вулиці Івана Франко, Тритузна, Дніпробудівська, Набережна до Річкового порту, далі від річкового порту на Лівий берег по маршруту №29. Чому саме так? Більшість мешканців селища Романково мешкає саме в районі руху 24-го маршруту, і орієнтується саме на нього більшість мешканців що проживають по руху маршрутів №1 та №2а . Наприклад під час збоїв в роботі маршрутів №1 та №2а добираються до місця мешкання саме маршрутом №24, На відрізку по Лівобережній частині вважаю самим оптимальним маршрутом - який дасть змогу доступу до районного відділу надання адміністративних послуг (колишній МРЕВ), та далі до більшості районів лівобережної частини міста.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 червня петицію підписали 112 осіб з 250 необхідних.