+ ще 143 громади!

ТРЦ в г. Каменское

Прошу городские власти прокомментировать планируется ли предупреждающие или инспектирущие мероприятия и в какие сроки совестно со службами пожарного надзора, черезвычайных ситуаций города, или области по проверке ТРЦ, расположенных в г. Каменское, где очень любят проводить время Каменчане со своими детьми, на предмет пожарной безопастности и черезвычсайных ситуаций таких ТРЦ в связи с имевшим место жутким событием в г. Кемерово и с целью не допущения подобной ситуации

Повідомляємо, що відповідно до протокольного рішення за результатами засідання Кабінету Міністрів України від 12 червня 2018 року, наказу ДСНС України від 29.03.2018 №202 «Про здійснення позапланових перевірок», з метою дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у торгово-розважальних центрах міста, Кам’янським МУ ДСНС України у Дніпропетровській області сумісно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради у період червень-липень 2018 року запланована перевірка 42 торгово-розважальних центра міста.
На 18 червня перевірено 28 торгово-розважальних центра міста.