+ ще 153 громади!

Создание тоннеля для жителей посёлка Строителей.

Для большинства жителей посёлка Строителей, среди которых много пожилых людей, кратчайшим путём для выезда в город был переход через железную дорогу к остановке Маяковского. На данный момент этот путь перекрыли трёхметровым забором. Постройка тоннеля в данном месте необходима.

Ваша електронна петиція з питання будівництва тунелю під залізничною дорогою, опрацьована департаментом житлово-комунального господарства
та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що залізнична дорога та охоронна захисна зона біля нею належить Придніпровської залізниці. Лист для розгляду та надання пропозицій щодо можливості будівництва тунелю під залізничною дорогою в районі зупинки громадського транспорту «вул.Маяковського» по просп.Ювілейному направлено балансоутримовучу об’єкту - Придніпровської залізниці.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.
Слід зазначити, що поряд з зупинкою громадського транспорту «Будівельників» по просп.Ювілейному існує тунельний перехід під залізничною дорогою, який забезпечує короткий та безпечний зв'язок мешканців, так званого, поселка Будівельників з містом.