+ ще 183 громади!

Щодо прапорів на флагштоках біля місцевої ради

ІНШІ

Прошу голову місцевої ради та місцеву владу в цілому забезпечити наявність державного прапору України та прапору місцевої громади на флагштоках біля місцевої ради.
Вважаю, що не можна дозволяти використовувати флагштоки біля місцевої ради для вивішування прапорів політичних сил чи якихось рухів, тобто для будь-яких інших прапорів, окрім державного та прапору місцевої громади.
Не думаю, що в цьому випадку, у справжнього патріота підніметься рука зняти державний прапор або прапор місцевої громади та замінити його на будь-який інший.
Вважаю, що наявність державного прапору та прапору місцевої громади на флагштоках буде показником поваги до цих символів, а також символом єднання усіх навколо єдиного — навколо України, а не якихось інших ідей та рухів, які є суб'єктивним баченням окремих людей чи груп людей.
Напроти, замовчування і нереагування на факти самовільного вивішування прапорів є, фактично, дозволом на вивішування не тільки червоно-чорного прапору, але і, наприклад, прапору "Веселого Роджера" або прапорів інших країн, республік тощо, навіть тих, які не визнаються світом. На мою думку, це дуже небезпечна тенденція. Цього не повинно бути — правила єдині для всіх і державні символи теж — єдині для всіх.

Дата створення:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 69 осіб з 250 необхідних.