+ ще 163 громади!

Кам'янський муніципальний транспорт має працювати для містян і бути власністю міста.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні активні містяни!

Прошу Вашої підтримки ініціативи щодо міського - комунального(муніципального) транспорту, а саме - йогороботі для населення міста та економічної складової для міста, коли транспорт буде власний, а не арендований за бюджетні кошти, бо це - ірраціональні витрати, що робить міський голова та депутати, знаючи про це, але впроваджуючи, бо отримують від цього вигоду.

По-перше, звертаю увагу на те, що весь рух громадського транспорту має бути суворо регламентований розкладом руху, інформація про розклад руху кожного міського маршруту має бути на кожній узгодженій із паспортом маршруту та департаментом транспорту та зв'язку зупинці.

По-друге: графік роботи міського - муніципального(комунального транспорту) - маршрути, що обслуговує КАТП 042802 та КП"ТРАМВАЙ" мають працювати до 23:00 включно, та суворо дотримуватись розкладу руху - узгодженого на порайоних громадських слуханнях по наданню транспортних послуг населенню міста.

По-третє: провести саме порайонні громадські обговорення з даного напрямку під протокол.

По-четверте: моніторинг економічної складової програми міського голови щодо розвитку муніципального транспорту показує максимальне нецільове використання бюджетних коштів, а саме - на сплату аренди та обслуговування, а також оплату праці працівників, які працюють на цьому арендованому транспорті, що фактично є ознакою, яку містить кваліфікація Стаття КК України "191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", отже куди смотрять правоохоронці!

По-п'яте: - розірвати договори-аренди із цими, задіяними у схемах протиправного, незаконого збагачення, постачальниками транспорту в аренду місту та закупити у власність міста сучасні українські ЛАЗи, або іншу бажано вітчизняну автотехніку для здійснення пасажироперевезень, можливо і в б/у стані, або по програмі лізингу.

По-шосте: розробити ефективний цивільно-правовий контроль із долученям громадьнського суспільства за процесом здійснення пасажироперевезення у м. Кам'янське та складати протоколи і контролювати стягнення штрафу як із пасажирів - порушників так і з водіїв, які задля отримання прибутку набивають транспортні засоби пасажирами, порушуючи норми завантаження. які вказані виробником автотранспортних засобів, що використовуються для здійснення міських пасажироперевезень у нашому місті.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 січня петицію підписали 87 осіб з 250 необхідних.