+ ще 163 громади!

Ремонт та заміна обладнання в стоматологічних поліклініках міста

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Прошу пояснити, - чому в нашому місті відбуваються масштабні розважальні заходи за участі зовсі не дешевих "зірок" естради, ремонти об'єктів культурно-спортивної сфери, роблять дискотеки для літніх людей ще там щось, але стан таких важливих закладів як комунальні стоматологічні поліклініки просто жахливий!
Я би сказав, що вони в занепаді. Подивіться на фото нижче - це рентген апарат в поліклініці на Спортивній. Я мовчу про запах каналізації в кабінетах, морально застаріле обладнання на якому при всьому своєму бажанні лікарі не можуть робити свою роботу так як це мають можливість робити в приватних кабінетах. Зрозуміло, що заможні люди, депутати-бізнесмени, не ходять в комунальну стоматологію, бо знають - там ЖАХ!!! У всіх аспектах - черги біля реєстрації, черги в кабінет, убоге обладнання, працюють пенсіонери і т.д.
А в мене питання - ЩО робити пенсіонерам, молодим людям із дітками, людям які просто не можуть собі дозволити піти до приватного стоматолога? ЧОМУ для пільгових категорій не можна закупити нормальні знеболюючі (проінформую тих хто не знає - для пільгової категорії при наданні стоматпослуг за рахунок місцевого бюджету хтось чомусь передбачив знеболення Лідокаїном, на який може бути алергічна реакція, який не такий сильний як сучасні анестетики, щов икористовуються зазвичай - Убістезин, Артикаїн)
Прошу підтримати це звернення і нехай стане зрозуміло - чому в цьому питанні абсолютно нічого не робиться і куди йдуть наші гроші як платників податків.
Ви дійсно не зобов'язані підтримати та підписати це звернення, та потім не ходіть і не скаржіться, що в нас все так погано! Я впевнений, що знайдеться достатня кількість небайдужих громадян і місцева влада, якій ми з вами довірились дасть чесну відповідь - ЧОМУ ?...

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 січня петицію підписали 45 осіб з 250 необхідних.