Створення маршруту "Соцмiсто-Лiвий берег"

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Створення маршруту автобуса зi сполученням Соцмiста з Лiвим берегом.

Ваша електронна петиція з питання створення міського автобусного маршруту сполученням «Соцмісто – Лівий берег», опрацьована управлінням транспортної інфраструктури та зв’язку Кам’янської міської ради.
Інформуємо, що міські автобусні маршрути загального користування здійснюють перевезення пасажирів у відповідності до укладених договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Кам’янському та затвердженого розкладу руху та графіку руху у паспортах маршрутів.
Повідомляємо, у відповідності до наказу Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» процедура відкриття міського автобусного маршруту загального користування передбачає: обстеження пасажиропотоків з метою вивчення попиту населення на пасажирські перевезення; проведення обстеження доріг та визначення заходів, необхідних для облаштування (до облаштування) міського автобусного маршруту; складання розкладів руху, виготовлення, узгодження та затвердження схеми автобусного маршруту; здійснення пробного рейсу. До початку здійснення перевезень на автобусному маршруті загального користування, що відкривається, організатору пасажирських перевезень необхідно: скоординувати розклад руху автобусів на маршруті з іншими автобусними маршрутами, а також з розкладами руху інших видів пасажирського транспорту, провести в установленому законодавством порядку конкурс на визначення автомобільних перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування, забезпечити на автобусних маршрутах загального користування контроль за рухом автобусів. Також після завершення процедури відкриття маршруту та проведення конкурсу вартість проїзду на маршруті буде затверджена рішенням виконавчого комітету.
Ураховуючи вищевикладене повідомляємо, що після здійснення вищевказаних заходів управлінням транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради буде розглянута можливість щодо відкриття міського автобусного маршруту загального користування «Соцмісто – Лівий берег».

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.