Сокращение транспортного пути,переезд через дренажный канал Л/б

Просим найти оптимальный вариант решения и изыскать средства для окончания строительства переезда через дренажный канал (Левый берег)-
с мостового перехода на ул.Харьковскую.

Кроме населения в 80тыс.чел,этой дорогой в т.ч.,пользуется весь коммунтранспорт города, который обслуживает данную территорию.

Необходимо реализовать экономически целесообразное,важное транспортное сообщение для жителей левобережного массива.

Ваша петиція щодо завершення будівництва переїзду через дренажний канал на лівому березі з мостового переходу на вул. Харківську, опрацьована департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради.
Повідомляємо, що на замовлення департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради по об’єкту: “Будівництво лівобережного з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро на просп. Металургів, м. Кам’янське” було розроблено проектно-кошторисну документацію, пройдено державну будівельну експертизу та отримано позитивний експертний звіт.
Кам’янська міська рада направила звернення до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів з Державного бюджету України на будівництво з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро у м. Кам’янське.
За інформацією Дніпропетровської облдержадміністрації фінансування будівництва з’їзду з мостового переходу через р. Дніпро у м. Кам’янське на даний час не вирішено і буде розглянуто при збільшенні видатків з Державного бюджету на фінансове забезпечення автомобільних доріг.

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.