Ремонт улицы Широкой

Улица Широкая не пригодна для проезда ! Из за огромных ям, которые еще и заполняются водой весной и осенью, и вода стоит длительное время - ни проехать. ни пройти невозможно! по этой причине городскими властями было принято решение изменить маршрут маршрутного такси № 6, но разве это выход? а что делать людям проживающим в огромном частном секторе на улицах Маршевой, Чернышевского, Булавина? Даже такси ехать отказывается! Просим принять меры по ремонту дорожного покрытия от просп. Свободы до ул. Колеусовской.

Вашу електронну петицію щодо ремонту дорожнього покриття по вул.Широкій опрацьовано департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що в поточному році проведено ремонт дорожнього покриття по вул.Широкій від просп.Свободи до вул.Республіканської.
Питання ремонту дорожнього покриття по вул.Широкій від вул.Республіканської до вул.Колеусівської буде розглянуто при формуванні планів робіт з ремонту доріг на наступні планові періоди.
Ремонтні роботи на об’єкті буде проведено при забезпеченні бюджетного фінансування.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.