создание пожарной части на левом берегу

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Создание пожарной части налевом берегу сократит численность несчастных случаев,и дать возможность пожарным вовремя приехать на помощь,а не 25 минут добираться с правого берега.

На Вашу електронну петицію до міської ради, щодо створення пожежної частини у лівобережній частині міста інформуємо.
Рішенням міської ради від 21.04.2017 №705-16/VIIвнесено зміни до Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту та забезпечення пожежної безпеки в місті Кам’янському на 2016-2020 роки, де визначено проектування та будівництво «Центру безпеки» (пожежного депо) на лівобережній частині міста.
В програмі були заплановані кошти на 2017-2018 роки.
На 2019 рік кошти на створення пожежної частини у лівобережній частині міста в міському бюджеті не передбачено, так-як при його формуванні у першочерговому порядку враховано потребу в коштах на захищені статті видатків (оплату праці працівників бюджетних установ, нарахування на заробітну плату, придбання медикаментів, забезпечення продуктами харчування, оплату комунальних послугта енергоносіїв, поточні трансферти населенню) відповідно до встановлених законодавством України умов та нормативів, що становить майже 90,0% навантаження на бюджет міста.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.