+ ще 183 громади!

Светофор на перекрёстке Аношкина-Сыровца

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Давно пора установить светофоры на этом злочастном перекрёстке. Согласно прошлой петиции 19.04.2018 был дан ответ на то время. Уже год прошёл, что - то измениться?

Вашу електронну петицію щодо встановлення світлофорного об’єкта в зоні перехрестя просп.Аношкіна-просп.Тараса Шевченка розглянуто департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Інформуємо Вас, що згідно з розподілом видатків міського бюджету на 2019 рік, який затверджено рішенням міської ради від 21.12.2018 №1305-30/VII «Про міський бюджет на 2019 рік» (зі змінами), бюджетні призначення на проведення робіт з будівництва світлофорного об’єкта, розташованого в зоні перехрестя просп.Аношкіна-просп.Тараса Шевченка, не передбачені.
Питання введення світлофорного регулювання в зоні вказаного перехрестя знаходиться на контролі Департаменту. За наявності фінансового забезпечення монтажні роботи будуть виконані.

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.