Детский пляж между 2, 4 мкрн и 11 мкрн

ЕКОЛОГІЯ

За постройкой магазинов и ремонтом дорог мы все чаще забываем о прекрасных уголках нашей природы. Крайне необходимо благоустроить левобережный детский пляж. За много лет песок который когда то раньше там был стал больше похож на грязную глину, камыш зарос так, что к воде не подойти... Просим расчистить территорию и завести песок на детский пляж между 2, 4 и 11 мкрн.

Ваша петиція щодо благоустрою лівобережного дитячого пляжу між 2-м, 4-м та 11-м мкрн. (розчищення території та завезення піску), в межах наданих повноважень, опрацьована департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради.
Інформуємо Вас, що згідно з рішенням №111 від 24.04.2019 «Про підготовку правобережної зони відпочинку в районі вул.Набережної до роботи у 2019 році» підрядними організаціями виконані всі заходи щодо благоустрою території, ремонту та фарбування пляжного обладнання, завезення піску.
Департаментом було укладено договори з Дніпропетровським воєнізованим гірничорятувальним (аварійно-рятувальним) загоном на обстеження дна акваторії та обслуговування зони відпочинку. На протязі всього літнього періоду проводились санітарно-мікробіологічні дослідження води річкової, води питної та піску. Інші пляжі, які розташовані на водних об’єктах м. Кам’янське є не офіційними та на їх утримання відсутнє фінансування з місцевого та інших бюджетів.