+ ще 183 громади!

Прохання встановити кондиціонери у глядацькій залі театру ім.Лесі Українки!

Вітаю усіх, кому не байдужий міський театр ім. .Лесі Українки!
Нещодавно з дружиною відвідали цей дивовижний заклад. Нас захоплює акторська гра, цікаві постановки наших талановитих режисерів , але дещо відволікає у цю пору року від повноцінної насолоди виставою - це відсутність кондиціонерів. У залі дуже висока температура, глядачі пітніють, та все це ніщо, у порівнянні з тим, що відчувають актори під прицілом засобів освітлювання, які виконують складні номери, постійно рухаються і говорять. Тому, прошу звернути увагу нашу владу, та усіх небайдужих, на цю проблему і встановити кондиціонери у глядацькій залі Кам’янского Академічного театру ім.Лесі Українки!
Дякую за увагу!

Ваша електронна петиція щодо встановлення системи кондиціювання в глядацькій залі театру ім. Лесі Українки розглянута та опрацьована департаментом з гуманітарних питань міської ради.
Інформуємо Вас, що у 2016 році виготовлена проектна документація за робочим проектом «Капітальний ремонт з технічним переоснащенням систем вентиляції і кондиціювання глядацького залу» Дніпродзержинського академічного музично-драматичного театру ім. Л.Українки. Дніпродзержинськ, площа 250-річчя міста, 2. Загальна кошторисна вартість якого в цінах на 27.07.2016 р. складала 1515,482 тис.грн.
Протягом 2018 року з міського бюджету КЗ «Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Уклаїнки» на капітальні, поточні ремонти та зміцнення матеріально-технічної бази закладу витрачено на суму 2125,634 тис.грн., а саме на:
- капітальний ремонт фасаду та елементів благоустрою будівлі КЗ «Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Уклаїнки» КМР за адресою М.Лисенко, 24 - 621,030 тис.грн;
- придбання крісел - 628,605 тис.грн;
- поточні ремонти - 746,940 тис.грн;
- встановлення металопластикові вікна - 69,987 тис.грн;
- обладнання на суму 37,850 тис.грн;
- зелені насадження на суму 21,222 тис.грн.
Враховуючи обмеженість фінансового ресурсу міського бюджету, в поточному році відсутня можливість вирішити порушене у зверненні питання.
В зв’язку з вищевикладеним, департаментом з гуманітарних питань міської ради видатки на встановлення системи кондиціювання в глядацькій залі теату ім. Лесі Українки включені до бюджетного запиту закладів культури на 2020 рік. Таким чином, порушене питання може бути вирішеним за умови затвердження зазначених видатків у міському бюджеті на 2020 рік.