+ ще 193 громади!

Дозволити лівобережній частині міста відключатися від ЦО

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Дозволити лівобережній частині міста відключатися від ЦО та самостійно вибирати вид опалення,мати право вибору!

Ваша петиція щодо надання дозволу мешканцям лівобережної частини міста відключатися від централізованого опалення, опрацьовано департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що у зв’язку з недопущенням розбалансування центральної системи опалення міста видача дозволів на встановлення індивідуального опалення в лівобережній частині міста тимчасово припинено.
Також повідомляємо, що відповідно до «Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання», затвердженого Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4 рішення про відключення будинку від системи централізованого опалення з улаштуванням індивідуального опалення повинно бути підтримане всіма власниками приміщень у житловому будинку.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.