Присвоєння назви вулиці ім. Кузьми Скрябіна.

Шановні депутати Кам'янської міської ради звертаємось до Вас з ініціативою про надання назви вулиці, яку зараз ми вже звикли називати «Безіменною». Ця безіменна вулиця проходить від комунального закладу освіти "Навчально-реабілітаційний центр "Мрія" Дніпропетровської обласної ради", що знаходиться по вулиці Покровська 18 і до перетину з вулицею Рилєєва де знаходиться кінцева зупинка автобуса №7.
Щоденно по цій вулиці рухається багато транспортних засобів, та і мешканці користуються цією вулицею для переміщення до головних транспортних маршрутів району (автобуси №7 та №8).
В Україні є дуже багато видатних людей, героїв сучасності, чиє прізвище може бути увіковічене в назві вулиці, та і мешканцям зручніше буди у побуті називати вулицю не безіменною. Ми пропонуємо назвати вказану вулицю ім’ям видатного співака, композитора та поета, актора та громадського діяча Андрія Кузьменка більш відомого за псевдонімом Кузьма Скрябін. Просимо Вас ініціювати та провести всі процедури для присвоєння назви вулиці ім. Кузьми Скрябіна.
В місті Кам’янське немає вулиці на честь цієї видатної людини, а відсутність будинків з адресами на цій вулиці (вулиця перетинає сім перпендикулярних вулиць, та всі будинки зареєстровані на перпендикулярних вулицях) не призведе до якихось додаткових витрат мешканців міста.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 серпня петицію підписали 123 особи з 250 необхідних.