+ ще 192 громади!

Героический поступок водителя маршрутного такси 22-Б

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Случай, который произошел 23.04.2019 года, с маршрутным такси 22Б - отказ тормазов, не оставил равнодушными жителей города Каменского. Видео, которое было зафиксировано камерой «Днепронет», невозможно было смотреть без содрогания и мурашек по коже. Только благодаря профессионализму, сообразительности и ловкости водителя получилось избежать многочисленных жертв и пострадавших. Его подвиг смело можно сравнить с пилотом самолёта, который посадил аварийный борт без жертв.
Исходя из вышеизложенного, просим мэра города Каменского А. Л. Белоусова наградить Балашова Евгения Александровича званием « Почетный гражданин города». А также владельцев фирмы « Интерспецмаркет», премировать водителя.
• За избежание трагедии, которая могла бы произойти , как с трамваем 1996 году.

Вашу електронну петицію заохочення водія автобусу маршруту №22Б Балашова Є.О., який запобіг трагедії 23.04.2019, присвоєння звання Почесного громадянина міста та преміювання керівництвом ТОВ «Інтерспецмаркет» опрацьовано управлінням транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради.
Інформуємо Вас, що відповідно до рішення міської ради від 29.05.2012 №456-23/VI щодо присвоєння почесного громадянства міста Кам’янське звання «Почесний громадянин міста» присвоюється громадянам міста за видатні заслуги в соціально-економічному розвитку міста, промисловому та соціально-культурному будівництві, розвитку охорони здоров'я, науки, культури, освіти, охороні громадського порядку, громадській роботі, депутатську і громадську діяльність, іншу роботу на виборних посадах, унесення прогресивних і творчих ініціатив у роботу на благо населення міста, благодійну допомогу міським закладам освіти, культури, охорони здоров'я, спорту, соціального захисту тощо.
Присвоєння звання «Почесний громадянин міста» проводиться до Дня міста за поданням трудових колективів підприємств, установ, організацій міста (незалежно від форм власності), громадських об'єднань, партійних та профспілкових організацій, керівників виконавчих органів міської та районних у місті рад, депутатських комісій, органів самоорганізації населення, а також загальними зборами громадян.
Попередній розгляд подання на присвоєння звання «Почесний громадянин міста» (далі – подання) здійснює комісія для попереднього розгляду питань про нагородження при міській раді. У разі підтримки комісією подання щодо присвоєння почесного звання та погодження міського голови готується проект рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста» на розгляд міської ради.
Подання подається до міської ради не пізніше 01 березня.
Додатково повідомляємо, що керівництвом ТОВ «Інтерспецмаркет» водія відзначено премією.

Петицію підписали 284 особи з 250 необхідних.