+ ще 172 громади!

ЕКОЛОГІЯ У МІСТІ КАМ’ЯНСЬКЕ

ЕКОЛОГІЯ

Шановний пане мер,
Звертаємо Вашу увагу на ситуацію, що склалася у нашому місті. Останнім часом місцевий Дніпровський металургійний комбінат (ПАТ «ДМК») нищить здоров’я мешканців міста. І вдень, і вночі у повітря викидається небезпечна речовина, сиплеться графіт, чорний пил засипає місто. Кількість цих викидів вочевидь значно перевищує усі припустимі норми. У місті немає чим дихати, а вночі неможливо відкрити вікна; підлогу, підвіконня ми вимушені мити майже тричі на день. Про які прогулянки з дітьми може йти мова!!! Складається враження, що місцева влада навмисно не реагує на жахливу екологічну ситуацію, хоча здоров’я мешканців міста, особливо людей похилого віку та маленьких громадян, повинно бути пріоритетним для керівництва громади, а не просто задекларовано на папері. Виникає низка питань: чи взагалі існує на вищезазначеному підприємстві очисне обладнання? Чи ведеться статистика міським відділом охорони здоров'я онкозахворювань у нашому регіоні? Які заходи передбачені місцевої владою щодо запобіганню ситуації, що склалася?

Посилання на відео: https://youtu.be/kiXiYqft1bM

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 липня петицію підписали 137 осіб з 250 необхідних.