+ ще 181 громадa!

Блакитне озеро(Єлизаветівський котлован). Доручення КМР та міському голові стосовно земель у ком. власності Кам'янського

Шановні громадяни міста Кам'янське!

Прошу підтримати дану ініціативу з доручення депутатам КМР і міському голові (особисто) у відповідності до Стаття 17. ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад»:

Виборці можуть давати своєму депутатові місцевої ради доручення на зборах під час його звітів чи зустрічей з питань, що випливають з потреб відповідного виборчого округу чи територіальної громади в цілому.

Доручення виборців має бути підтримане більшістю учасників зборів та не повинно суперечити законодавству України, а їх виконання має належати до відання місцевих рад та їх органів.

Доручення виборців доводяться депутатом місцевої ради до відома відповідної ради або її органів, які з урахуванням матеріальних, зокрема і фінансових, можливостей приймають відповідні рішення щодо їх реалізації. Рішення з цих питань доводяться до відома депутатів місцевої ради та територіальної громади.

Доручення виборців враховуються при розробці планів і програм економічного та соціального розвитку відповідної території, місцевих економічних програм, складанні бюджету, а також при підготовці рішень з інших питань.

Депутат місцевої ради бере участь в організації виконання доручень виборців як одноособово, так і в складі постійних і тимчасових комісій ради або в складі утвореної з цією метою депутатської групи, може залучати до їх виконання органи самоорганізації населення, а також виборців відповідного виборчого округу.

Депутат місцевої ради періодично інформує своїх виборців про результати розгляду радою та її виконавчими органами доручень виборців та особисту участь в організації їх виконання.

Доручити КМР та міському голові наступне:

1) Привести у правовий лад та відповідність всю документацію, стосовно наданої місту ще у 1971-1074р.р. земельні ділянки на березі Блакитного озера (Єлизаветівського котловану) у постійне безоплатнє користування - а саме оприлюднити акт передачі даних земель і всю наявну технічну документацію(підійняти з архівів);

2) Забезпечити використання даних земель у повному обсязі, виключно в інтересах територіальної громади міста Кам'янське.

3) Створити сприятливі у мови для відпочинку у літній час для містян на даних територіях, а саме:
- створити комунальні зони відпочинку;
- виділити техніку та привести до ладу береговий шельф даної території по всьому наявному узбережжі;

4) Забезпечити сприятливий шлях до земель - власності територіальної громади.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 14 жовтня петицію підписали 74 особи з 250 необхідних.