Створення пішохідного тротуару та встановлення вуличного освітлення від вул. Генерала Захарченко, буд. 14 до вул. Березинська, буд. 80 (ж/м Лівобережний-3)

Від ініціативної групи, яка складає 1022 особи, які підписали петицію №930 ми щиро дякуємо директору КП «ІНФО-РАДА-ДНІПРО», Цимиренко Д.Л., за те, що були виконані ремонтні роботи по благоустрію дорожнього покриття за адресою: від вул. Генерала Захарченко, буд. 14 до вул. Березинська, буд 80. Ми змогли особисто спостерігати за процесом ремонту дороги і можемо сказати, що ремонт був виконаний якісно та згідно всім технічним нормам.
Згідно Протоколу №6 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 02.04.2019, сказано, що окрім ремонту дорожнього покриття буде виконано і улаштування тротуарів на зазначеній в петиції діляньці, але це не було виконано, хоча ремонтні роботи дорожнього покриття вже завершені. Тому, додатково ми дуже просимо зробити ту частину пішохідного тротуару, яка веде від перехрестя вул. Генерала Захарченко та кінцевої зупинки 76 маршрутного таксі до офісної будівлі по вул. Березинська, 24-А, якщо рухатись в сторону двох офісних будівель. Саме по цій стороні дороги щодня рухається облизько 600 пішохідів та працівників, а тротуару для пересування там немає та взагалі ніколи не існувало. Данна дорога веде до Новоклочковського кладовища і в поминальні дні тут пересувається ще більша кількість людей, тому пішохідний тротуар є крайньо необхідним. Також, велике прохання встановити дві мачти освіщення, тому що в вечірний час йти в темряві по дорозі достатньо небезпечно для життя людей. До всіх небайдужих висловлюємо прохання до підписання цієї петиції, яка може посприяти відновленню інфрастуктури даної ділянки дороги та забезпечити беспечне пересування працівників підприємств та мешканців житлового масиву.
Тому звертаємось до робочої группи по опрацюванню електронних петицій:
Роглянути по суті питання стосовно улаштування тротуарів та встановлення дорожних ліхтарів освітлення на зазначеній в петиції ділянці дороги.

Дата створення:

Станом на 26 серпня петицію підписали 845 осіб з 1000 необхідних.