Патрулювання спальних районів міста силами Національної поліції та Національної гвардії

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

За останні роки криміногенна ситуація у районах міста значно погіршилася. Скоєно багато нападів на людей, пограбувань, розпиваються спиртні напої у громадських місцях, здійснюється продаж алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім. На кожному кроці завуальовано працюють точки з ігровими автоматами.
Вимога до керівників міста, спільно з Національною поліцією та Національною гвардією забезпечити патрулювання міста, особливо спальних районів, для поліпшення громадського порядку.

Рішенням Дніпровської міської ради від 27.11.2019 № 409/50 «Про підтримку електронної петиції» електронну петицію щодо забезпечення патрулювання міста Дніпра силами Національної гвардії України (далі – НГУ) та Національної поліції України підтримано.
З метою впровадження відповідних заходів надіслано листи до Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області щодо вирішення питання залучення сил НГУ, Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області та Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області для забезпечення заходів патрулювання, наближення нарядів поліції та НГУ до місць проживання населення у так званих «спальних районах» та районів міста, де є дестабілізація (ускладнення) оперативної обстановки тощо.

Петицію підписали 1084 особи з 1000 необхідних.