+ ще 172 громади!

Проблеми з ліфтами міста в багатоповерхівках

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Враховуючи, що була обіцянка до кінця 2018 року відремонтувати в багатоповерхівках міста всі ліфти, але по факту після капремонтів нові ліфти працюють гірше старих до початку ремонту, а також ті неприємні ситуації, які відбулися останнього часу і загрожують здоров’ю та життю мешканців будинків, і ще чисельні акти-претензії з цього приводу до Жилсервісу (тільки від нашого будинку було подано 6 актів за неповний рік!!!), які не дають бажаних результатів, прошу винести на найближчу сесію міської ради це дуже болюче питання. Сповістити громаду міста, ліфти та обладнання яких виробників було використано під час капремонтів, прозвітувати про витрачені на це кошти. Також повідомити, коли вже на новий, маю надію, більш якісний ремонт, буде повторно переведено ці ліфти й яке обладнання буде використано і встановлено в майбутньому, а також розмір запланованих кошторисів. Обов’язково долучити до розгляду питання підвищення професійного рівню обслуговуючого персоналу в цій галузі, де дуже важливий належний рівень безпеки користувачів.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 липня петицію підписали 89 осіб з 1000 необхідних.