+ ще 171 громадa!

Зберегти дерева на вул.Короленка

Зараз на вул.Короленка між проспектом Д.Яворницького та Троїцькою площею розпочалася маштабна реконструкція. Цей відрізок вулиці має стати пішохідною алеєю. Також буде реконструйовані будівлі за адресами Яворницького, 65 та Короленка, 1.
Проте цей проєкт передбачає повне знищення дерев по вулиці Короленка та на проспекті вздовж будівлі, що готується до реконструкції. Натомісь пропонується викладена каменем алея аж з чотирма маленькими платанами.
Ми вже маємо Європейську площу де на величезній кам'яній площі є лише 10 невеличких дерев від яких майже немає тіні. Знаходитися на ній влітку вдень просто неможливо.
Колись м.Дніпро було відоме своїми зеленими вулицями, особливо центральним проспектом. То чому ж зараз міська влада дозволяє повне знищення дерев? Робимо кам'яні джунглі?

Всі дерева, які планують зрубати (точніше вже почали знищувати) перевірені - стан "здорові".
Вирубка дерев також погано впливає на екологічну ситуацію в місті вцілому.

Вимагаємо від міської влади:
1. Зупинити знесення здорових дерев на вул.Короленка та проспекті в зоні реконструкції
2. Повернути проєкт реконструкції на доопрацювання для внесення змін, яки дозволять залишити дерева та гармонійно вписати їх в план реконструкциї вулиці.

Розглянувши електронну петицію про збереження дерев по вул. Короленка, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 24.10.2018 № 43/36 (зі змінами), Протокол №11 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 20.06.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 1054 особи з 1000 необхідних.