Про благоустрій доріг приватного сектору у смт Мирне (м. Дніпро, Шевченківський район) з влаштуванням освітлення пішохідних зон

Смт Мирне (м. Дніпро, Шевченківський район) розташований у віддаленому від центра міста Дніпра місці. Це - найпівденніший район міста Дніпра у Шевченківському адміністративному районі. Знаходиться західніше кінця проспекту Богдана Хмельницького. Розташований у IV (південній) промзоні. Межує з селом Дорогим та ж/м 12-й квартал. Населення селища понад 10 тис. осіб.
У зв'язку з тим, що мешканці проживають переважно у приватному секторі та пересуваються по теріторії селища переважно пішки, населення селища потребує благоустрою доріг приватного сектору у смт Мирне з влаштуванням освітлення у темний час доби.
На теперішній час об'їзна дорога у смт Мирне перебуває у стані ремонту. Але ті ремонтні дорожні роботи, що на теперішній час вже здійснені, виконані з браком, з порушенням технічних вимог та умов державних стандартів.
Крім того, мешканці селища скаржаться на наступні проблеми:
1. Відсутнє освітлення у темний час доби вздовж проїзджої частини центральної та прилеглих доріг приватного сектору селища.
2. Під час ремонту дороги не сформовано пішохідні тротуари для пересування населення вздовж неосвітленої дороги, що загрожує життю пішоходів, особливо у темний час доби та під час гололедиці.
3. Під час ремонту дороги верхній шар старого асфальту дороги, який можна було використати для ямкового ремонту доріг приватного сектору селища, зрізано та вивезено у невідомому напрямку. Хоча дороги у селищі перебувають у жахливому стані, ремонтується лише центральна обїзна дорога. Прилеглі до неї дороги не рівні, з ямами, не ремонтовані, не освітлені, травмонебезпечні для пішоходів - населення селища. Не придатні для нормального пішохідного пересування під час негоди.
На зустрічі з В’язовим Вячеславом Вікторовичем - кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 26 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року мешканці селища звернулися з проханням розглянути зазначені у петиції питання та виконати необхідні роботи для усунення вишезазначених недоліків щодо благоустрою та освітлення доріг приватного сектору у смт Мирне (м. Дніпро, Шевченківський район).
1. Облаштувати та запустити освітлення вздовж проїзджої частини центральної та прилеглих доріг приватного сектору селища.
2. Відремонтувати та благоустроїти дороги приватного сектору селища Мирне. Засипати ями та нерівності у травмонебезпечних ділянках доріг приватного сектору, там де є, а також там, де немає освітлення.
3. Усунути брак укладки асфальту на центральній обїзній дорозі для подальшої довгострокової експлуатації дороги, особливо на тих ділянках дороги, де відсутнє освітлення..

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 вересня петицію підписали 30 осіб з 1000 необхідних.