Про благоустрій та влаштування освітлення у житловому масиві Авіаторське (м. Дніпро, Шевченківський район)

Селище Авіаторське (житловий масив у Шевченковському районі м. Дніпро) розташоване у віддаленому від центра міста Дніпра місці на півдні.
Житловий масив Авіаторське знаходиться за 3 км від правого берега річки Дніпро і за 2,5 км від села Старі Кодаки. До селища веде автомобільна дорога. Населення селища понад 2,3 тис. осіб.
У зв'язку з тим, що мешканці проживають переважно у приватному секторі та пересуваються по теріторії селища переважно пішки, населення селища потребує благоустрою доріг приватного сектору у селищі Авіатрорське з влаштуванням освітлення у темний час доби.
Мешканці селища Авіаторське скаржаться на наступні проблеми:
1. Відсутнє вуличне освітлення у темний час доби вздовж доріг приватного сектору та у центральній частині селища.
2. Відсутнє освітлення у підїздах домів.
3. Відсутнє освітлення на дитячих майданчиках.

На зустрічі з В’язовим Вячеславом Вікторовичем - кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 26 на позачергових виборах народних депутатів України 13.07.2019 мешканці селища звернулися з проханням розглянути зазначені у петиції питання та виконати необхідні роботи для усунення вищезазначених недоліків щодо благоустрою та влаштування освітлення у житловому масиві Авіаторське (м. Дніпро, Шевченківський район).
1. Облаштувати та запустити освітлення у центральній частині селища та у приватному секторі вздовж доріг селища.
2. Відремонтувати та відновити освітлення на дитячих майданчиках на теріторії жилмасива Авіаторське.
3. Відремонтувати та відновити освітлення для мешканців житлового масиву Авіаторське у підїздах будинків.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 вересня петицію підписали 17 осіб з 1000 необхідних.