Будівництво та організація відповідної роботи зливової каналізації по просп. Мануйлівський (колишн. просп. Воронцова)

Будівництво та організація відповідної роботи зливової каналізації по просп. Мануйлівський вже багато років є надважливою проблемою для мешканців міста.
Станом на сьогодні проспектом щоденно рухаються декілька тисяч дніпрян.
Вздовж автошляху розташовано багато об’єктів соціального призначення, серед них дитяча бібліотека, "Організація ветеранів" (просп. Мануйлівський, 3), "Управління праці та соціального захисту населення АНД району" (зуп. Просвітянська по просп. Мануйлівський), відділення поштового з'вязку №23 (просп. Мануйлівський, 19), міська клінична лікарня №9 (просп. Мануйлівський, 29) та багато інших. Окрім цього більш ніж п'ять тисяч мешканців багатоповерхівок та приватного сектору щодня користуються проспектом щоб дістатися місця роботи та повернутись додому.

У 2018 році проведено ремонт дорожнього покриття по просп. Мануйлівський, встановлені та підключені світлофори на зуп. Маріупольська та Просвітянська. Це значно підвищило безпеку руху. Однак відсутність правильно функціонуючої дощової каналізації призводить до утворення величезних повіней під час опадів, які покривають всю поверхню асфальту, а також прилеглу територію пішохідної зони, що, по-перше, знижує термін експлуатації дорожнього покриття, по-друге, унеможливлює безпечний перехід дороги у межах дії світлофорів, по-третє, шкодить транспорту.
Мабуть, немає у місті жодного водія, який би не знав про цю проблемну ділянку шляху.
У зимовий період 2019-2020 р. повіні прийняли нові маштиби, тепер вода заливає вже не тільки проїжджу частину проспекту, та тротуари, а й двори житлових будинків.
Мешканці міста багаторазово зверталися з проханнями вирішити цю проблему, однак численні спроби не були результативними.

Враховуючи вищезазначене, просимо здійснити фінансування з місцевого бюджету будівництва зливової каналізації по просп. Мануйлівський.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 4 квітня петицію підписали 119 осіб з 1000 необхідних.