Запретить прокат квадроциклов в парках вне специально отведенных зон

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Были сегодня в парке Глобы, когда квадрацикл переехал малышку. Обвинять 1,5годовалого ребенка и шокированную бабушку, умывая руки, конечно проще простого. но Справедливости ради не могу не отметить, что летают квадрациклы в парке на скорости, "на которой невозможно среагировать" постоянно! везде! и возле детской площадки в том числе.
Поэтому убеждена, что полеты любой авто/мото техники в общественных парках и скверах должны быть исключительно в специально отведенных и огороженных местах, как картинг!
Безопасность десятков и сотен малышей гораздо важнее заработка отдельных предпринимателей!

Вашу електронну петицію щодо заборони прокату квадроциклів у парках поза спеціально відведених зон розглянуто профільним департаментом та винесено на засідання міської ради.
Згідно з рішенням сесії Дніпропетровської міської ради, повідомляємо, що Комунальним підприємствам та закладам міської ради, на балансі яких перебувають парки, сквери, пляжі, інші зони масового відпочинку дітей, здійснювати прокат квадроциклів у спеціально обладнаній зоні та з дотриманням вимог Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки, затвердженим наказом Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 01.03.2006 №110, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 07.04.2006 за 405/12279.
Департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради, департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпропетровської міської ради доручено до 15.08.2016 провести збір інформації щодо додержання суб’єктами господарювання, які провадять діяльність з організації атракціонів типу «автодром» (крім немеханізованих), у парках, правил техніки безпеки, Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки.