+ ще 183 громади!

Автобус великої місткості в селище Таромське

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропонується негайно замінити нині чинні маршрутні таксі місткістю 18 осіб за маршрутом №141 Дніпропетровськ - Таромське на автобуси великої місткості. В даний час на маршруті 141 працюють мікроавтобуси типу "Мерседес-Спринтер", в більшості своїй це перероблені з вантажного транспорту автомобілі, з непридатною для перевезення людей амортизацією, низькими стелями, непрацюючими спідометрами, великий вібрацією, морально застарілі. Періодичність - 15 хвилин. Постійно в одній машині, передбаченої на 18 місць, перевозиться 30 - 35 пасажирів. Практично всі пасажири з ручною поклажею. Перевезення пасажирів в нелюдських умовах. Велика частина пасажирів - слабо захищені верстви населення, люди похилого віку, жінки, діти. Водії іноді дозволяють собі палити під час їзди. Практично на кожному рейсі придвижении спілкуються по телефону. Вартість проїзду необгрунтовано завищена - 6 грн. Талони не пропонуються і не продаються. Протяжність маршруту - 26,64 км. Зупинок -45. Мінімальна частина пасажиропотоку переміщається від початкової зупинки до кінцевої, основна ж частина людей користується проміжними зупинками, одні пасажири виходять - інші (при можливості) заходять. Багато людей залишається на зупинках, не маючи можливості влізти.
Пропонується скасувати дані мікроавтобуси як клас на автобуси великої місткості, створити жорстко діє графік руху, нехай один раз в 30 хвилин, але чітко діючий. Вивчити пасажиропотік і обгрунтувати ціну проїзду, по можливості знизити до 5-и гривень, як у всьому місті. Інформувати громадян на всіх зупинках про новий графік руху.

Дата створення:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 35 осіб з 1000 необхідних.