+ ще 172 громади!

Ремонт бассейну КП "ОСК "Метал" (Столетова, 19а)

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Сімейний та молодіжний спортивний відпочинок мешканців АНД, Індустріального та Самарського районів можливий лише за умови ремонту та відкриття басейну КП "ОСК "Метал" (вул. Столетова, 19а).
Городяни міста (особливо малі діти та молодь, вагітні жінки) дуже сумують за часами налагодженої роботи цього закладу, чекаємо на відкриття!

Робоча група розглянула електронну петицію згідно з чинним законодавством України.
Департаменту гуманітарної політики доручено підготувати проект рішення, який передбачає перерозподіл коштів у сумі 10600 млн. грн. з комунального підприємства «Спорт-Інвест» Дніпропетровської міської ради до комунального підприємства «ОСК «МЕТАЛ» Дніпровської міської ради, згідно з проектом «Реконструкція плавального басейну Комунального підприємства «Оздоровчо-спортивного комплексу «МЕТАЛ» Дніпровської міської ради по вул. Столєтова, 19А у м. Дніпро».
Даний проект буде винесено на голосування на найближчій сесії міської ради. Після цього буде об'явлено проведення тендеру, де замовником виступить Управління капітального будівництва.
Наразі, вже виконані всі необхідні проектні та документаційні роботи щодо реконструкції плавального басейну КП «Оздоровчо-спортивного комплексу «МЕТАЛ».

Петицію підписали 924 особи з 1000 необхідних.