Ремонт дороги по вул. Гідропаркова

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Дорога по вул. Гідропаркова є єдиною дорогою до житлових будинків № 1, 9, 11 та 15 і наразі перебуває у жахливому стані. Вище зазначена дорога не перебуває на балансі жодного комунального підприємства, а її ремонт в останнє проводився у 1984 році. Асфальтне покриття перебуває у неприйнятному стані, а подекуди взагалі відсутнє, глибина ям місцями сягає 10 см.

Через відсутність асфальтного покриття та жахливий стан дороги мешканці будинків, машини швидкої допомоги, комунальної, газової, пожежно-рятувальної та інших служб до вище наведених будинків дістаються, використовуючи пішохідні доріжки або прокладають нові "шляхи" всупереч ПДР. Це сприяє зростанню травмування, кількості ДТП та перешкоджає своєчасному наданню невідкладної допомоги (що в свою чергу може коштувати життя).

В онлайн-сервісі Navizor можна побачити, що вул. Гідропаркова позначена червоним кольором, тобто за оцінками користувачів дорога має жахливий стан:
Відео дороги можна побачити за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=wvQMkSfA-KY

У зв’язку з тим, що дорога по вул. Гідропаркова перебуває у жахливому стані, є єдиною для мешканців 4 будинків, а це майже 3,5 тис. людей, та не перебуває на балансі жодного комунального підприємства прошу:
- провести капітальний ремонт вищенаведеної дороги та пішохідних доріжок вздовж неї;
- сприяти взяттю на баланс відповідним підприємством вище наведеної дороги.

Робоча група розглянула електронну петицію «Про ремонт дороги по вулиці Гідропаркова» згідно з чинним законодавством України.
За результатами засідання, члени робочої групи рекомендували винести дане питання на розгляд депутатів Дніпровської міської ради на найближчій сесії.