Організація тролейбусного маршруту №14-А (вул. Глінки – ж/м Ігрень)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На даний час житловий масив Ігрень та центр міста Дніпро не з'єднує жоден маршрут міського електротранспорту, у тисячі жителів немає жодної альтернативи. Можно лише розраховувати на автобуси середньої місткості, які до неможливості переповнені у час-пік.
У зв'язку з не відповідною роботою перевізників, обслуговуючих житловий масив Ігрень та Одинківка, та не відповідного співвідношення ціни та якості пасажирських перевезень, прошу організувати маршрут тролейбуса №14-А (вулиця Глінки – житловий масив Ігрень). Протяжність маршруту в один бік складає 16,5 – 17 км.
Організувати кінцевий зупиночний комплекс (можливо з встановленням ділянки контактної мережі для заряду акумулятора) в районі АЗС «Авіас» (місто Дніпро, вулиця Андрія Сахарова, 80).
Розглянути можливість встановлення ціни на разовий загальний квиток у розмірі близько 5,00 - 6,00 грн., студентський та учнівський квиток – 3,00 грн. але із збереженням всіх інших пільгових категорій.
Це суттєво розвантажить автобусний транспорт та надасть альтернативну і більш комфортну можливість мешканцям цих віддалених районів добиратися до центра міста та в зворотному напрямку. Встановлення адекватної ціни проїзду дасть можливість зменшити навантаження на міський бюджет.
На даний час, це єдиний шлях для досягнення мрії усіх мешканців жилого масиву Ігрень на гідне пересування у комфортабельних сучасних тролейбусах з контролем клімату у салоні.

Дата створення:

Станом на 11 грудня петицію підписали 260 осіб з 1000 необхідних.