Щодо використання системи ProZorro для допорогових закупівель Дніпровської міської ради.

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

За 2017 рік використання системи ProZorro на допорогових закупівлях (до 200 тисяч гривень для товарів та послуг та 1,5 мільйонів гривень для робіт) дозволило Дніпровській міській раді зекономити 63 млн грн.

Вимагаємо за будь-яких обставин залишити в силі рішення Дніпровської міської ради №30/9 від 8.06.2016 з усіма змінами та доповненнями, а саме - залишити незмінним обов'язкове використання системи ProZorro для відбору найбільш економічно вигідної пропозиції через конкурентні процедури (за аналогією до процедури відкритих торгів) для всіх закупівель Дніпровської міськради та підпорядкованих їй підрозділів, очікувана вартість яких не перевищує 200 тисяч гривень для товарів та послуг та 1,5 мільйонів гривень для робіт.

Просимо:
Не включати в порядок денний 33-ї та 34-ї сесій міської ради та зняти з розгляду сесій міської ради усі проекти рішень, які відміняють або звужують дію рішення 30/9 від 8.06.2016 Про затвердження Положення про застосування системи електронних закупівель товарів, робіт і послуг у Дніпропетровській міській раді.

Робоча група розглянула електронну петицію «Про використання системи ProZorro для допорогових закупівель Дніпровської міської ради» згідно з чинним законодавством України.
У відповідь на вимоги петиції слід зазначити, що на XXXIII чергову сесію виносилися проекти рішення щодо використання системи ProZorro, так як петиція набрала необхідну кількість підписів пізніше дати проведення сесії. На XXXIV чергову сесію в порядок денний зазначене питання включене не буде.

14.08.2019

На виконання рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 11.03.2019 за результатами розгляду справи № 160/189/19, залишеного без змін постановою Третього апеляційного адміністративного суду від 18.06.2019, повідомляємо про результати розгляду електронної петиції, створеної у червні 2018 року в Єдиній системі місцевих петицій.
В електронній петиції «Щодо використання системи ProZorro для допорогових закупівель Дніпровської міської ради» від 13.06.2018 містилося прохання не включати до порядку денного тридцять третьої та тридцять четвертої сесій міської ради та зняти з розгляду Дніпровської міської ради проекти рішень, які відміняють або звужують дію Положення про застосування системи електронних закупівель товарів, робіт і послуг у Дніпровській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 08.06.2016 № 30/9.
Необхідну кількість підписів зазначена петиція набрала 10.07.2018, після проведення тридцять третьої сесії Дніпровської міської ради VІІ скликання, яка відбулася 20.06.2018.
До порядку денного тридцять четвертої сесії Дніпровської міської ради VІІ скликання, яка відбулася 25.07.2018, питання внесення змін до рішення Дніпровської міської ради від 08.06.2016 № 30/9 не включалось.
Проекти рішень міської ради щодо внесення змін до рішення міської ради від 08.06.2016 № 30/9 не оприлюднювались та до порядку денного наступних сесій міської ради не включались.