Про горяче водопостачання для мешканців лівого берега м. Дніпра

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

В порядок денний засідання наступної сесії Дніпровської міської ради, яке заплановано на 19 вересня 2018 року, внесене питання про прийняття рішення «Про припинення надання послуги з централізованого постачання гарячої води», внесене на розгляд сесії на підставі листа Комунального підприємства «Коменергосервіс» Дніпровськоїміської ради від 6 вересня 2018 року №46928. Припинення постачання гарячої води жителям лівобережної частини міста планується зробити з метою «…ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів у житлово-комунально-господарстві та у зв’язку із зниженням попиту на послугу з централізованого постачання гарячої води…».

При цьому в проекті рішення міської ради взагалі відсутнє будь-яке обґрунтування з посиланням на конкретні дослідження і показники так званої економії паливно-енергетичних ресурсів та зниження попиту на послугу з централізованого постачання гарячої води.

Припинення постачання гарячої води спричинить тисячам жителів міста значної шкоди і погіршить умови їх проживання.

Відповідно до положень ст.22 Конституції України конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Вимагаємо від депутатів міської ради не приймати рішення про задоволення пропозиції Комунального підприємства «Коменергосервіс» Дніпровськоїміської ради про припинення постачання гарячої води жителям лівобережної частини міста.

Дата створення:

Станом на 19 серпня петицію підписали 431 особа з 1000 необхідних.